Overzichtelijke kledingkast

Zoveel kleding in je kast en toch niet weten wat je aan moet doen. En misschien toch maar blijven kopen omdat je vindt dat je niet alle juiste kledingstukken hebt.  En wil je eigenlijk stiekem niet de overzichtelijke garderobekast hebben?

Een goede indeling zorgt voor overzicht in je kast waardoor je ’s-morgens echt makkelijker kan kiezen voor de juiste combinaties. Kijk bijvoorbeeld tweemaal per jaar bij wisseling van winter naar zomerse temperaturen eens kritisch naar jouw kleding:

1. Is het kledingstuk nog in goede staat?

2. Heb ik het vorig jaar wel gedragen? Zo nee maar je wilt het ook nog niet wegdoen, leg het dan op een aparte plek, zodat je kast alleen ingericht blijft met kledingstukken die je draagt.

3. Kijk naar de combinaties van de overgebleven kledingstukken en bepaal dan of je nog iets nodig hebt.

4. Ken je kleuren en je stijl  dan kun je jouw kledingkast hierop inrichten en ook gerichter kopen.

Garderobeadvies-Kleur- en Stijladvies

Hang bijvoorbeeld al je blouses en jasjes bij elkaar, jurken en rokken, je T-shirts kan je opvouwen, net als je jeans. Het is mooi als je al je schoenen bij elkaar in een rek kan plaatsen, tassen en accessoires overzichtelijk bij elkaar hebt en dat het zichtbaar is.

Dit maakt het kiezen en combineren ook makkelijker. En zo zijn er nog een heleboel manieren om je kledingkast overzichtelijk te maken en te houden.

Kortom, ik vind het erg leuk om mijn kledingkast netjes en overzichtelijk te hebben!

Wil jij dit ook graag maar heb je er toch liever wat hulp en ondersteuning bij, neem dan contact  met mij op.

M | 06 -1303 0767
E | info@reuseleuk.nl

Marjolein Reus, reuseleuk.nl, Kleding, kleur, stijl, mode, fashion, naailessen, cursus, kleuradvies,