Bruin-Kleur-Kleuradvies-Garderobe

Kleur Bruin

Wellicht heb je laatst al iets gelezen over de kleur Bruin op mijn facebook of instagram? Ik vind dit  oprecht een mooie kleur en een kleur die volgens mij soms wordt onderschatWie heeft deze kleur in de kledingkast hangen en draagt dit ook? Zal ik deze kleur in mijn kast hebben? Ben je benieuwd? Lees dan gauw verder.

Ik denk dat er niet zoveel mensen zijn die deze kleur in hun kast hebben hangen. De kleur bruin wordt vaak niet erg positief geassocieerd. Het grappige aan bruin is dat je het wel veel tegenkomt in je schoenen, tassen en riemen. Bruin is ook ruim vertegenwoordig in de natuur, zoals het bruin van de bomen en de dieren. En je ziet het terug in het interieur, denk aan je parketvloer. Of in onze dagelijkse behoefte zie je bruin terug, bijvoorbeeld koffiebonen, chocola en brood.

Zelf vind ik bruin een heel mooie en chique kleur, maar moet ook bekennen dat ik deze kleur te weinig in mijn kast heb hangen. Terwijl de verschillende bruine herfstkleuren als beige, kastanjebruin en koffieboonbruin mij erg goed staan. Dat is lang geleden gebleken uit de kleuranalyse die ik heb gedaan. Naast dat je bruin in allerlei tinten met elkaar kan combineren, is de kleur ook mooi met oranje of paars.

Gelukkig komt bruin in elk seizoenstype terug, maar je moet wel weten welke bruintint, helderheid, donker/licht het beste bij je staat. Hiervoor kun je een kleuradvies bij mij doen.

En wist je dat je nu al meer bruintinten in de winkels  ziet hangen. Ik hoop dat ik je een beetje nieuwsgierig heb kunnen maken naar deze kleur en dat je deze kleur gaat uitproberen bij jezelf. En nogmaals, wil je een advies, bel gerust!