Nieuw bij reuSeleuk

Ontwikkelingen Atelier

Dit zijn de dagen waarop ik les geef:

 • maandagavond van 20.00 tot 22.00
 • Woensdagavond van 20.00 tot 22.00
 • woensdagochtend van 09.30 tot 11.30

Kosten:

 • 60,- per maand
 • Strippenkaart
  • 5 lessen € 87,50
  • 10 lessen € 175,-

Je kunt ook kiezen voor de workshop “Voor de beginnende naaister”.
Hiervan zijn de kosten € 180,- voor 10 lessen.

Ik werk samen met een stoffenleverancier, dus je kunt jouw stof en fournituren bij reuSeleuk bestellen. Via MIJN CONTACT formulier kan je alvast je aanmelden voor de lessen of om meer informatie vragen.

Garderobeadvies-Kleur- en Stijladvies

Garderobekast

Je kunt verschillende redenen hebben waarom je soms worstelt met je kledingkast:

 •  te vol
 • geen overzicht
 • een ratjetoe aan kleuren, stijlen en kledingstukken

Daarom geef ik jou een paar tips waar je direct mee aan de slag kunt:

1. Zorg dat je zomerkleren uit de kast gaan zodra de herfst en winter begint. Je kleding kun je bijvoorbeeld opbergen in een opbergbox die je onder je bed kunt stoppen of in een opbergkast. Of je kleding in kledinghoezen. Heb je die ruimte niet probeer dan die kleding links of rechts in je kast te hangen.

2. Kijk kritisch naar je herfst- en winterkleding. Is het versleten, zitten er gaten in of heb je het afgelopen jaar niet gedragen, haal het uit je kast. Met je “oude” kleding kun je zelf misschien nog iets leuks doen, zoals een workshop Restyle bij reuSeleuk.

3. Heb je veel verschillende kleuren in je kast hangen, sorteer dan op kleur. Je kunt dan makkelijker combinaties maken, omdat de kleuren bij elkaar hangen. Kijk tevens of het wel de kleur is die je draagt. Als je weet welke kleuren je goed staan, dan wordt het makkelijker om een overzichtelijke kast te krijgen.

Ik ben benieuwd, succes!

Wil je meer weten of heb je hulp nodig, laat het me weten!  Druk op de knop voor jouw vraag.

Restyle

Deze jurk heb ik ooit gekocht in Italië. Toen wist ik al dat ik ‘m niet zou dragen, omdat de jurk te ruim zat. Toch gekocht, want ik vond de kleur zo mooi.

Onlangs heb ik de jurk op een paspop gehangen en ben ik er met spelden meer vorm aan gaan geven. Harstikke leuk om te doen en ik ben blij met het resultaat. Ik ga deze jurk nu zeker dragen! Momenteel ben ik bezig om de col van een tuniek eraf te halen en er een lage halslijn van te maken.  Met de geknipte stof kan ik weer het beleg maken voor de halslijn.

Binnenkort geef ik een workshop Restyle je kleding. Ben je geïnteresseerd, meld je dan alvast aan via mijn contact pagina (knop hieronder)

Restyle-Vermaken kelding-Reparatie

Herfstkleuren

Een kleuradvies is afgeleid van de vier seizoenen uit de natuur. Zo heb je dus herfstkleuren, net als winter-, lente- en zomerkleuren. Ook in de lente is de natuur veel in beweging, waardoor dit seizoen ook warme kleuren heeft. De andere twee, winter en zomer hebben meer de koele kleuren in zich. Dit heeft er verder niets te maken of jij een warm of koel persoon bent! Het gaat er namelijk om wat een kleur met je gelaat doet. Maar goed,  terug naar de herfst. Herfstkleuren zijn warme kleuren.

Deze kleuren zijn altijd gemengd, dus bestaan altijd uit twee verschillende kleuren. Bijvoorbeeld bruin met rood. In de andere seizoenen worden de kleuren gemengd met zwart of wit. Herfstkleuren  zijn vaak ook diepe en rijke kleuren. Om te weten of je een hersfttype bent of behoort tot een ander seizoen, is het doen van een kleuradvies aan te raden en leuk om  te doen. Bovendien levert het je een hoop voordelen op!

Kijk hiervoor eens op mijn site of neem contact met mij op.

Herfstkleuren-Kleuradvies

Nieuwsbrief ontvangen?

Kleuradvies - kleuranalyse - kleurdoeken

Lees elke maand alle tips, weetjes, workshops en ander nieuws in mijn nieuwsbrief

© Copyright reuSeleuk - Website build by - De Digitale KlusjesMan - ddkm.nl | Rotterdam