Nieuw bij reuSeleuk

Garderobekast

Ik hoor regelmatig van mensen die vinden dat hun kast een opruimbeurt kan gebruiken. Wellicht een mooie gelegenheid om in deze periode, waarin we allemaal veel thuis moeten blijven, eens in die kast te gaan kijken. En ik kan je daarbij helpen.

Nog even de tips van de laatste twee keren op een rijtje:
– Hang alleen de kleding van het betreffende seizoen in je kast, dus nu geen zomerkleding erin hangen. Probeer die kleding elders op te bergen.

– Kijk kritisch naar je kleding. Is het versleten of amper gedragen, haal het dan uit je kast.

– Het helpt echt als je je kleuren kent en hang die bij elkaar.

Wat ik ook veel hoor, is “mijn kast is zo vol en toch niets om aan te trekken”. Dat is jammer, want het is zonde als je kleding alleen maar hangt. Kleding moet gedragen worden, door wie dan ook! Naast het kennen van je kleuren, is het ook handig om te weten:

– wat jouw stijl is en welke lichaamsvormen je hebt. Het is echt zo dat wanneer je hier meer zicht op hebt, je veel minder miskopen hebt. En dat je ook:
– gerichter kunt kopen,

– het kopen van kleding leuk kan zijn en

– bovenal je kunt veel beter en makkelijker combineren!

Je kunt natuurlijk meerdere stijlen hebben en dat maakt het combineren van kleding, schoenen en accessoires zo leuk. Denk aan een net jasje dat je voor je werk met een nette rok of pantalon draagt, maar in het weekend kun je dit met een jeans en gympen dragen en heb je een hele andere look.

– Een andere tip is om te kijken welk soort kledingstuk je in je kast hebt hangen. Heb ik een paar basis t-shirts, bijvoorbeeld voor onder een vest of onder een trui. Een blouse die je netjes kunt dragen als je het onder een colbert doet of juist open draagt met een t-shirt eronder. Het is maar welke stijl je kiest voor die dag. Hoe je jouw garderobe opbouwt, hangt ook af van welk werk je hebt en of je daar netjes voor gekleed moet zijn, wie jij bent…… Maar ook van “nette” kleding kun je met de juiste combinaties een vrijetijdslook maken.

– Met een vriendin samen naar je kleding kijken, kan ook heel verrassend werken.

Ik krijg er wel zin in om naar mijn eigen kast te kijken! Jij?
Zie je er toch tegenop, dan kunnen we altijd samen door je kast gaan. Bel of mail mij dan voor de mogelijkheden en wensen.  Of druk op de knop voor je vraag.

Ps: in deze nieuwsbrief ook tips en trucs, waardoor je met het dragen van bepaalde kleding optisch slanker of juist voller lijkt.

10 november 2020

Meer weten over mijn andere nieuwe ontwikkelingen, lees gerust verder:

Ontwikkelingen van mijn Atelier…

Restyle je eigen kleding…

Kleuradvies met herfstkleuren…   

Stijltips

Garderobeadvies-Stijladvies

Garderobekast

Je kunt verschillende redenen hebben waarom je soms worstelt met je kledingkast:

  •  te vol
  • geen overzicht
  • een ratjetoe aan kleuren, stijlen en kledingstukken

Daarom geef ik jou een paar tips waar je direct mee aan de slag kunt:

1. Zorg dat je zomerkleren uit de kast gaan zodra de herfst en winter begint. Je kleding kun je bijvoorbeeld opbergen in een opbergbox die je onder je bed kunt stoppen of in een opbergkast. Of je kleding in kledinghoezen. Heb je die ruimte niet probeer dan die kleding links of rechts in je kast te hangen.

2. Kijk kritisch naar je herfst- en winterkleding. Is het versleten, zitten er gaten in of heb je het afgelopen jaar niet gedragen, haal het uit je kast. Met je “oude” kleding kun je zelf misschien nog iets leuks doen, zoals een workshop Restyle bij reuSeleuk.

3. Heb je veel verschillende kleuren in je kast hangen, sorteer dan op kleur. Je kunt dan makkelijker combinaties maken, omdat de kleuren bij elkaar hangen. Kijk tevens of het wel de kleur is die je draagt. Als je weet welke kleuren je goed staan, dan wordt het makkelijker om een overzichtelijke kast te krijgen.

Ik ben benieuwd, succes!

Wil je meer weten of heb je hulp nodig, laat het me weten!  Druk op de knop voor jouw vraag.

7 oktober 2020

Meer weten over mijn andere nieuwe ontwikkelingen, lees gerust verder:

Ontwikkelingen van mijn Atelier…

Restyle je eigen kleding…

Stijltips

Kleuradvies met herfstkleuren…

Garderobeadvies-Kleur- en Stijladvies

© Copyright reuSeleuk - Website build by - De Digitale KlusjesMan - ddkm.nl | Rotterdam