Nieuw bij reuSeleuk

Kleur Bruin

Wellicht heb je laatst al iets gelezen over de kleur Bruin op mijn facebook of instagram? Ik vind dit  oprecht een mooie kleur en een kleur die volgens mij soms wordt onderschatWie heeft deze kleur in de kledingkast hangen en draagt dit ook? Zal ik deze kleur in mijn kast hebben? Ben je benieuwd? Lees dan gauw verder.

Ik denk dat er niet zoveel mensen zijn die deze kleur in hun kast hebben hangen. De kleur bruin wordt vaak niet erg positief geassocieerd. Het grappige aan bruin is dat je het wel veel tegenkomt in je schoenen, tassen en riemen. Bruin is ook ruim vertegenwoordig in de natuur, zoals het bruin van de bomen en de dieren. En je ziet het terug in het interieur, denk aan je parketvloer. Of in onze dagelijkse behoefte zie je bruin terug, bijvoorbeeld koffiebonen, chocola en brood.

Zelf vind ik bruin een heel mooie en chique kleur, maar moet ook bekennen dat ik deze kleur te weinig in mijn kast heb hangen. Terwijl de verschillende bruine herfstkleuren als beige, kastanjebruin en koffieboonbruin mij erg goed staan. Dat is lang geleden gebleken uit de kleuranalyse die ik heb gedaan. Naast dat je bruin in allerlei tinten met elkaar kan combineren, is de kleur ook mooi met oranje of paars.

Gelukkig komt bruin in elk seizoenstype terug, maar je moet wel weten welke bruintint, helderheid, donker/licht het beste bij je staat. Hiervoor kun je een kleuradvies bij mij doen, zodra de coronamaatregelen versoepeld zijn. En kun je niet wachten, dan is een online sessie ook mogelijk.

En wist je dat je nu al meer bruintinten in de winkels/online ziet hangen. Ik hoop dat ik je een beetje nieuwsgierig heb kunnen maken naar deze kleur en dat je deze kleur is gaat uitproberen bij jezelf. En nogmaals, wil je een advies, bel gerust!

Kijk hiervoor eens op mijn site of neem contact met mij op.

26 februari 2021

Herfstkleuren

Een kleuradvies is afgeleid van de vier seizoenen uit de natuur. Zo heb je dus herfstkleuren, net als winter-, lente- en zomerkleuren. Ook in de lente is de natuur veel in beweging, waardoor dit seizoen ook warme kleuren heeft. De andere twee, winter en zomer hebben meer de koele kleuren in zich. Dit heeft er verder niets te maken of jij een warm of koel persoon bent! Het gaat er namelijk om wat een kleur met je gelaat doet. Hou het kledingstuk daarom in daglicht bij je gezicht. Maar goed,  terug naar de herfst. Herfstkleuren zijn warme kleuren.

Deze kleuren zijn altijd gemengd, dus bestaan altijd uit twee verschillende kleuren. Bijvoorbeeld bruin met rood. In de andere seizoenen worden de kleuren gemengd met zwart of wit. Herfstkleuren zijn vaak ook diepe en rijke kleuren. Om te weten of je een hersfttype bent of behoort tot een ander seizoen, is het doen van een kleuradvies aan te raden en leuk om  te doen. Bovendien levert het je een hoop voordelen op!

Kijk hiervoor eens op mijn site of neem contact met mij op.

Meer weten over mijn andere nieuwe ontwikkelingen, lees gerust verder:

Ontwikkelingen van mijn Atelier…

Een kijkje in je gaderobekast… 

Restyle je eigen kleding…

Stijltips.

Bruin-Kleur-Kleuradvies-Garderobe
Herfstkleuren-Kleuradvies
© Copyright reuSeleuk - Website build by - De Digitale KlusjesMan - ddkm.nl | Rotterdam