Over reuSeleuk

Marjolein Reus-reuseleuk.nl-mode-fashion-kleding-naailessen-stijladvies-cursus-kleur

Ik ben Marjolein en reuSeleuk is mijn bedrijf.

Al vanaf de middelbare school maak ik kleding en heb ik een grote interesse in alles wat met mode en stijl te maken heeft. Toen ook mijn derde zoon op de basisschool zat, ben ik gestart met reuSeleuk. Ik heb een heel fijn en licht atelier aan huis waar ik jou kan ontvangen.

reuSeleuk is een lokaal Rotterdams bedrijf dat gericht is op kleding, kleur en stijl. Ik maak kledingstukken handgemaakt in confectiematen of volledig op maat. Vaak zijn dit jurken en rokken, maar kan zeker ook een ander kledingstuk zijn.  De kleding maak ik in mijn atelier aan huis. De stoffen waarmee ik werk, haal ik overal vandaan, van winkels in Rotterdam, Eindhoven tot in het buitenland.

Denk je die jurk wil ik zelf maken. Dat kan ook, want ik geef naailessen aan zowel beginners als gevorderden.

Welke kleuren of stijl het beste bij je past, vind ik altijd heel leuk te doen. Zo mooi om te zien wat kleuren met je kunnen doen en hoe fijn het is als weet welke kleding jou goed staan. Dit betekent namelijk dat je veel gerichter iets kan kopen. Ook kun je door een kleur- en stijladvies een veel overzichtelijke kast krijgen en zit je ‘s morgens niet na te denken wat je nu weer aan zal trekken. Graag adviseer ik je hierbij!

En wil je samen met iemand meer weten over je kleuren en stijl, dan bied ik leuke workshops om met een aantal vriendinnen, collega’s of familie te doen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan verder op mijn website en heb je vragen, bel of mail me gerust even.

Ik ben Marjolein en reuSeleuk is mijn bedrijf.

Ik maak jurken en rokken, eventueel op maat. Daarnaast geef ik advies over kleur en stijl en over je garderobe als geheel. Dat kan individueel of in workshopvorm aan groepen.

Doordat ik de kleding met de hand maak, is elk stuk uniek. Als je een kledingstuk op maat wilt, dan bepalen we eerst samen het model dat het best aansluit op je lichaamsvormen. Vervolgens bepalen we de kleur en uiteindelijk de stof.

Alle kleding maak ik in mijn eigen atelier. De locatie van de kleur-, stijl- en garderobe-adviezen en de workshops worden in overleg bepaald.
Marjolein Reus, reuseleuk.nl, Kleding, kleur, stijl, mode, fashion, naailessen, cursus, kleuradvies,