Workshops

Workshops

Diverse workshops zijn mogelijk. Leuk om te doen met een aantal vrienden, met je collega’s of familie. ReuSeleuk heeft een eigen atelier in Rotterdam voor het geven van deze workshops.

Een eigen locatie kiezen kan ook. Bij de workshops is koffie, thee en iets lekkers bij de prijs inbegrepen. De workshops zijn ook te combineren met een high tea of hapjes en andere lekkernijen.

Meld je aan als groep dan kunnen we in overleg een dag, locatie en de verdere wensen afspreken. Wil je de mogelijkheden bespreken, neem dan contact met mij op.

Workshop Tasjes maken

Vind je het leuk om zelf een tas te maken?
Van een zelf gekozen stof? Een tas die je als schoudertas kan gebruiken of enkele boodschappen in kan doen. En ook nog eens op te vouwen is. Meld je dan snel aan voor deze workshop.

Aan de hand van een patroon maak je jouw tas, zie  de foto op deze pagina. Je kunt zelf stof (stevig katoen) meenemen (afmeting: 55×55 cm) of je kunt tegen betaling van €7,50 een leuke stof bij aanvang van de workshop uitkiezen. Overweg kunnen met een naaimachine is gewenst.

Wil je deze workshop met vrienden, familie of met collega’s doen, dan kan dat ook. Bel of mail me om de mogelijkheden te bespreken.

Datum: in overleg
Tijd     : 3,5 uur
Locatie: Rotterdam
Prijs     : €45,00
Aanmelden via contactformulier

Tas-Busje

© Copyright reuSeleuk - Website build by - De Digitale KlusjesMan - ddkm.nl | Rotterdam